Juhlavuosi 2024

Ylläksen Ystävät juhlii 20. toimintavuottaan vuonna 2024. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme valokuvakilpailun, lasten hiihtokilpailuja, Riemuliiterin muistelotanssiaiset syyskuussa ja tavallista juhlavamman Joulunajan ystävätilaisuuden joulukuun lopussa. Tältä sivustolta löydät keskitetysti tiedot juhlavuoden tilaisuuksista ja tapahtumista. Muutokset mahdollisia. Lämpimästi tervetuloa osallistumaan vieraana tai talkoolaisena!  

Juhlavuoden kahdeksan vuodenajan valokuvakilpailu käynnistyi tammikuussa 2024 ja kestää vuoden loppuun. Siihen voivat osallistua kaikki harrastajakuvaajat. Kilpailu on nimensä mukaisesti kahdeksanosainen ja voit osallistua niihin kaikkiin tai vaikka vain yhteen.

Kilpailun säännöt ja tuomaristo: 

Parhaat kuvat näet kohdasta Tiedotteet

 

Ylläksen Lasten Riemuhiihdot  

Ylläksen lasten Riemuhiihdot järjestetään hiihtolomaviikkojen 8, 9 ja 10 torstaina klo 13 hotelli Ylläskaltiossa, Sivulantie 7, Äkäslompolo. Päivämäärät ovat 22.2, 29.2. ja 7.3.

Kisatunnelmaan voivat osallistua myös täysi-ikäiset. Tarjolla on vapaaehtoistehtäviä esimerkiksi numeroiden
jakoon, mehun jakamiseen ja ajan ottaamiseen. Ilmoittautumiset hyvissä ajoin ennen kisoja Tarja Virmalalle (tarja.virmala at gmail.com). 

Tunnelma korkealla!


Riemuliiterin muistelotanssiaiset torstaina 12.9.2024

Juhlaseminaari perjantaina 27.12.2024