Lasten Riemuhiihdoissa yli 80 osallistujaa

22.2.2024

Ylläksen Ystävien torstaina 22.2. järjestämät Ylläksen lasten Riemuhiihdot saivat suuren suosion. Matkaan lähti 83 alle kymmenvuotiasta hiihtäjää ja kaikki pääsivät maaliin. Osallistujia oli saapunut aina Sveitsistä saakka ja talkooporukkaankin saatiin saksalaisvahvistusta. Runsaasti osaanottajia oli myös Äkäslompolon koulusta.

Kisatunnelman varmisti suuri joukko hiihtäjien vanhempia ja isovanhempia, osa kalkatuskellon kanssa. Latuyhtiön leventämä latu Kaltion takana oli oivassa kisakunnossa ja alamäen kurvi hiihtäjille sopiva.

Ylläksen Ystävät kiittää kaikkia talkoolaisia, kisajärjestäjäkonkari Kåre Lagerbohmia, mitalit lahjoittanutta Jemes Sportia, lakut lahjoittanutta Pandaa, paikan tarjonnutta Lapland Hotelsia ja kuulutukset ammattimaisesti hoitanutta Maarit Ihamuotilaa sekä tietenkin kannustusjoukkoja.

Kaikki osallistujat saivat palkinnot, kolme parasta kustakin sarjasta mitalit. Onnea voittajille!

Seuraavat Lasten Riemuhiihdot järjestetään jälleen torstaina 29.2. klo 13. Kaltio-hotellilla.